Omstartslån med sikkerhet

Omstartslån er en type refinansieringslån som tilbys til personer som har vanskeligheter med å betale tilbake sin nåværende gjeld. Det kan være en løsning for de som eier bolig, men har fått avslag på lån eller kreditt på grunn av tidligere betalingsanmerkninger og inkasso.

Nyttige artikler for deg som ønsker bedre økonomisk oversikt

Refinansiering av lån Hva er inkasso? Tips når renten øker Slik får du bedre rente på boliglånet Hva er en god kredittscore?
Ribbon

Omstartslån med sikkerhet i bolig

Hvis du kan tilby banken sikkerhet i eiendom anbefaler vi dette. Du kan refinansiere all slags gjeld du måtte ha til utrolig gode betingelser.

  • Øke, samle eller flyttet boliglånet
  • Du kan refinansiere vekk inkasso og anmerkninger
  • Refinansiere mellom 100.000kr - 20.000.000
  • Gratis og uforpliktende

Alle søknader behandles av FinansEiendom

Slik jobber vi for deg

Vårt team av erfarne rådgivere jobber tett med hver enkelt kunde for å forstå deres økonomiske situasjon og behov. Vi tilbyr en rekke forskjellige låneprodukter, inkludert refinansiering av eksisterende lån og kredittkortgjeld, lån med og uten sikkerhet, og sletting av inkasso og betalingsanmerkninger.

Du sender bare inn en søknad

Først fullfører du søknadsskjemaet raskt og enkelt

Søknaden sendes til bankene

Det er kostnadsfritt og sikkert å bruke tjenesten

Få det beste tilbudet

Få svar innen kort tid

Hva er et omstartslån?

Et omstartslån er en spesifikk form for refinansiering som er utformet for personer som har utfordringer med betalingsanmerkninger, inkasso eller dårlig kredittvurdering. Dette lånet gir mulighet til en "omstart" i økonomien ved å samle all gjeld i boliglånet og en ny sjanse til å komme på rett spor. Ved å samle all gjeld i boliglånet vil både inkasso og betalingsanmerkninger bli slettet.

Søk omstartslån

Hvordan fungerer et omstartlån?

Et omstartslån fungerer ved at du tar opp et nytt lån som brukes til å refinansiere eksisterende gjeld. Dette kan inkludere kredittkortgjeld, forbrukslån, inkassogjeld eller andre typer gjeld du måtte ha. I stedet for å betale flere forskjellige kreditorer hver måned, vil du med et omstartslån betale en enkelt månedlig betaling til långiveren. Dette kan bidra til å redusere stresset knyttet til økonomien og gjøre det lettere å holde oversikt over betalingene.

Når du søker om et omstartslån, vil långiveren vurdere din økonomiske situasjon og kreditthistorie for å bestemme din kredittverdighet. Ved å refinansiere gjelden din med et omstartslån, kan du redusere de totale kostnadene og gjøre det lettere å betale tilbake gjelden din. Det kan også gi deg en sjanse til å starte på nytt økonomisk og legge grunnlaget for en sunnere økonomi på lang sikt. Et omstartslån krever nok sikkerhet i bolig til å refinansiere gjelden din.

Fordeler og ulemper med et omstartslån

Fordeler med refinansiering med sikkerhet

Refinansiering med sikkerhet kan gi flere fordeler, blant annet:

1. Redusert månedlig betaling: Ved å refinansiere eksisterende gjeld med et omstartslån kan du ofte redusere månedlige betalinger og få mer pusterom i økonomien.

2. Lavere rente: Hvis du har høy rente på kredittkort eller andre lån, kan du få en lavere rente på omstartslånet. Dette kan redusere de totale renteutgiftene og gjøre det lettere å betale tilbake gjelden.

3. Bedre økonomisk oversikt: Å ha en enkelt månedlig betaling i stedet for flere kan gjøre det lettere å holde oversikt over gjelden din. Dette kan også redusere stresset og gi deg mer kontroll over økonomien din.

4. Bedre kredittscore: Hvis du betaler ned gjelden din raskere og mer effektivt med et omstartslån, kan dette føre til en økt kredittscore over tid.

5. Mulighet for å samle all gjeld: Et omstartslån gir deg muligheten til å refinansiere og samle all gjeld, inkludert kredittkortgjeld, forbrukslån og inkassogjeld, i ett enkelt lån.

6. Bedre betingelser: Hvis du har betalingsanmerkninger eller en høy gjeldsbelastning, kan et omstartslån gi deg bedre lånevilkår enn de eksisterende lånene du har.

Potensielle ulemper med et omstartslån

Selv om det kan være flere fordeler med et omstartslån, er det også noen potensielle ulemper som bør vurderes før du tar en beslutning. Et omstartslån vil ofte ha en lengre nedbetalingstid enn kredittkortgjeld eller andre lån du refinansierer. Dette kan bety at du vil betale mer renteutgifter totalt sett. Selv om renten på omstartslånet kan være lavere enn på kredittkortgjeld eller andre lån, kan den totale rentekostnaden øke fordi du betaler tilbake lånet over en lengre periode.

Det kan også være gebyrer og andre kostnader forbundet med å refinansiere gjelden din til et omstartslån. Dette kan variere fra bank til bank og kan påvirke hvor mye du sparer i renteutgifter. Hvis du tar opp et omstartslån med sikkerhet, kan du risikere å miste sikkerheten hvis du ikke betaler tilbake lånet i tide. Det er også slik at hvis du refinansierer kredittkortgjeld og andre lån til et omstartslån, kan det være fristende å bruke kredittkortene igjen og ende opp med mer gjeld enn før.

Det er viktig å nøye vurdere både fordeler og ulemper før du bestemmer deg for å ta opp et omstartslån. Det kan også være lurt å søke råd fra en økonomisk rådgiver som oss i ZeroFinans eller en annen profesjonell før du tar en endelig beslutning.

Omstartslån med betalingsanmerkninger og inkasso?

Det kan være vanskeligere å få et omstartslån hvis du har betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker. Dette skyldes at långivere vil se på din kredittverdighet og risikoen for å låne deg penger. Betalingsanmerkninger og inkassosaker kan indikere at du har hatt økonomiske problemer i fortiden, noe som kan gjøre deg til en høyere risiko for å ikke tilbakebetale lånet.

Likevel er det noen långivere som spesialiserer seg på å tilby omstartslån til personer med betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker. Disse långiverne vil sannsynligvis kreve at du har sikkerhet, for eksempel en eiendom, som de kan bruke som garanti for lånet.

Hvis du vurderer et omstartslån og har betalingsanmerkninger eller inkassosaker, bør du ta kontakt med oss i ZeroFinans for råd og veiding slik at du kan ta en informert beslutning.

Spørsmål og svar om refinansiering

Her har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene vi får om refinansiering.


Kvalifisere jeg til å søke om refinansiering med sikkerhet?
Hvis du eier bolig eller kan stille med kausjonist, er du kvalifisert til å søke om refinansiering. For at søknaden skal godkjennes må andre kriterier som nok sikkerhet og tilstrekkelig inntekt være på plass. Send inn en søknad, vi hjelper deg gjennom hele prosessen.
Når får jeg svar på min søknad?
Når du søker gjennom ZeroFinans kan du forvente å få et svar ganske fort. Ofte kan du få svar innen samme dag som du søker og noen ganger kan til og med utbetaling skje samme dag som du søker. Hvis du søker om refinansiering med sikkerhet (omstartslån) kan du forvente svar innen samme dag, mens utbetalingen varierer alt fra 7-30 dager. Innsending av nødvendig dokumentasjon fortløpende reduserer utbetalingstiden betraktelig.
Hva kan jeg søke om?
Du kan søke om et nytt forbrukslån eller et refinansierings lån.
Begge lån kan søkes om mellom 10.000 – 500.000 kr.

Hvis du søker et nytt forbrukslån kan nedbetalingstid kun være inntil 5 år i følgende gjeldene lovverk.
Hva er refinansiering med sikkerhet?
Refinansiering med sikkerhet innebærer å ta opp et lån ved å gi en form for eiendel som sikkerhet for lånet. Ved å refinansiere med sikkerhet, kan låntakeren redusere sine månedlige utgifter og betale ned gjelden raskere enn ved å betale høye renter på flere ulike lån og kredittkort. Du kan søke selv med inkasso og betalingsanmerkninger.
Hvordan søker jeg gjennom ZeroFinans?
Du søker enkelt ved å fylle ut vårt elektroniske søknadsskjema. Når vi mottar søknaden tar vi oss av resten og sørger for at du får det beste lånetilbudet.
Hvordan søker jeg gjennom Zerofinans?
Du søker enkelt ved å fylle ut vårt elektroniske søknadsskjema.
Når vi mottar søknaden tar vi oss av resten og sørger for at du får det beste lånetilbudet.
Kan jeg nedbetale lånet når jeg ønsker?
Du kan når som helst innfri hele lånet uten noen form for gebyr eller ekstra kostnad.
Hva er fordelen med å bruke Zerofinans?
Det er mange fordeler ved å søke gjennom oss:

  Du fyller en lånesøkand som sendes til alle banker
  Vi kjenner alle bankene og hvordan de opererer
  Vi følger deg opp personlig om du trenger det
  Bedre betingelser
  Det er helt gratis for deg å søke gjennom oss