Refinansiering med sikkerhet

Refinansiering med sikkerhet i bolig er en god løsning for deg som har mye kredittkortgjeld eller forbrukslån, og ønsker å samle alt i ett lån med lavere rente og bedre betingelser.

Nyttige artikler for deg som ønsker bedre økonomisk oversikt

Refinansiering av lån Hva er inkasso? Tips når renten øker Slik får du bedre rente på boliglånet Hva er en god kredittscore?
Ribbon

Refinansiering med sikkerhet i bolig

Hvis du kan tilby banken sikkerhet i eiendom anbefaler vi dette. Du kan refinansiere all slags gjeld du måtte ha til utrolig gode betingelser.

  • Øke, samle eller flyttet boliglånet
  • Du kan refinansiere vekk inkasso og anmerkninger
  • Refinansiere mellom 100.000kr - 20.000.000
  • Gratis og uforpliktende

Alle søknader behandles av FinansEiendom

Slik jobber vi for deg

Nedenfor kan du se prosessen vår når du søker lån hos oss.
Vi er den beste finansagenten på markedet og du kan derfor være trygg på at bankene konkurrerer om å gi deg et tilbud.

Du sender bare inn en søknad

Først fullfører du søknadsskjemaet raskt og enkelt

Søknaden sendes til bankene

Det er kostnadsfritt og sikkert å bruke tjenesten

Få det beste tilbudet

Få svar innen kort tid

Hva er refinansiering av gjeld med sikkerhet?

Refinansiering av gjeld med sikkerhet i bolig innebærer at du tar opp et lån og bruker eiendommen din som sikkerhet for lånet. Dette gir deg muligheten til å samle all gjeld på ett sted med bedre betingelser og lavere rente. På denne måten kan du redusere dine totale utgifter og få bedre oversikt over din økonomi.

Ved å bruke sikkerhet kan du vanligvis låne et større beløp og få bedre renter og vilkår, siden långivere vil ha mindre risiko for tap dersom du ikke kan betale tilbake lånet.


Søk refinansiering med sikkerhet

Hvordan fungerer refinansiering med sikkerhet?

Refinansiering med sikkerhet fungerer ved at du tar opp et nytt lån for å betale ned eksisterende gjeld, inkasso og betalingsanmerkninger, og bruker eiendommen din som sikkerhet for lånet.

For å refinansiere med sikkerhet, må du først sende inne en søknad til en eller flere långivere som tilbyr denne type lån. Deretter vil du vanligvis måtte gi informasjon om dine eksisterende lån, kreditthistorie, inntekt, samt verdien av eiendommen du ønsker å bruke som sikkerhet

Långiveren vil så vurdere din søknad og fastsette den totale lånesummen, renten og betingelsene for lånet. Hvis du godtar tilbudet, vil du signere en avtale som fastsetter betalingsplanen og sikkerheten for lånet.

Vi anbefaler at du søker om refinansiering med sikkerhet i bolig gjennom en finans aktør som oss i ZeroFinans, da du kun trenger å sende inn 1 søknad, men vil motta flere uforpliktende tilbud.


Fordeler og ulemper med refinansiering med sikkerhet i bolig

Fordeler med refinansiering med sikkerhet

Refinansiering med sikkerhet kan gi flere fordeler, blant annet:

1. Lavere rente: Refinansiering med sikkerhet kan gi deg lavere rente enn du har på dine eksisterende lån eller kredittkortgjeld. Dette skyldes at du tar opp et nytt lån med sikkerhet i eiendommen din, som gir långiveren større trygghet.

2. Bedre økonomisk oversikt: Ved å refinansiere dine lån og kredittkortgjeld med sikkerhet, kan du samle all gjelden din i ett enkelt lån. Dette kan gi deg bedre økonomisk oversikt og gjøre det enklere å betale ned lånet.

3. Lavere månedlige utgifter: Refinansiering med sikkerhet kan gi deg lavere månedlige utgifter enn du har på dine eksisterende lån og kredittkortgjeld. Dette skyldes at du kan spre nedbetalingen over en lengre periode, som kan redusere de månedlige utgiftene.

4. Bedre lånevilkår: Refinansiering med sikkerhet kan også gi deg bedre lånevilkår enn du har på dine eksisterende lån og kredittkortgjeld. Dette kan inkludere lavere gebyrer og bedre betingelser for tilbakebetaling av lånet.

5. Mulighet for ekstra finansiering: Ved å refinansiere med sikkerhet kan du også ha mulighet til å få ekstra finansiering. Dette kan være nyttig hvis du har større prosjekter eller investeringer du ønsker å gjennomføre, for eksempel oppussing av boligen eller kjøp av bil.

Potensielle ulemper med refinansiering med sikkerhet

Det er viktig å merke seg at refinansiering med sikkerhet også innebærer en risiko, da du risikerer å miste eiendommen din hvis du ikke klarer å betale tilbake lånet. Det er derfor viktig å vurdere nøye om refinansiering med sikkerhet er den riktige løsningen for deg og din økonomiske situasjon. Selv om refinansiering med sikkerhet kan gi flere fordeler, kan det også være noen potensielle ulemper

1. Risiko for tap av eiendom: Ved refinansiering med sikkerhet, gir du långiver sikkerhet i eiendommen din. Hvis du ikke klarer å betale tilbake lånet, risikerer du å miste eiendommen din. Det er derfor viktig å vurdere nøye om du har økonomisk stabilitet til å takle lånet og til å betale det tilbake i tide.

2. Høyere totale kostnader: Selv om renten på et refinansieringslån kan være lavere enn renten på dine eksisterende lån, kan det totale lånebeløpet øke hvis du tar med eventuelle avgifter og gebyrer som kan legges til lånet. Dette kan føre til at du ender opp med høyere totale kostnader enn du hadde forventet.

3. Lengre nedbetalingstid: Refinansiering med sikkerhet kan gi deg muligheten til å spre nedbetalingen over en lengre periode, men det betyr også at du vil betale renter og gebyrer over en lengre periode. Dette kan føre til at du ender opp med å betale mer i renter og gebyrer enn du ville ha gjort med kortere nedbetalingstid.

4. Høyere risiko for gjeld: Hvis du tar opp et refinansieringslån for å betale ned eksisterende gjeld, kan det være fristende å bruke kreditten til å ta opp mer gjeld, og dermed øke risikoen for å få problemer med å betale tilbake lånet.

Det er viktig å tenke nøye gjennom alle disse faktorene før du bestemmer deg for om refinansiering med sikkerhet er den rette løsningen for deg og din økonomiske situasjon.

Refinansiering av kredittkort og forbrukslån. Hva er viktig å tenke på?

Refinansiering av kredittkortgjeld og forbrukslån kan være en god løsning for å redusere kostnadene dine og få bedre oversikt over økonomien. Vi anbefaler at du først og fremst sammenligne tilbudet. Det er viktig å sammenligne tilbud fra forskjellige långivere for å sikre at du får den beste renten og vilkårene. Det er også viktig å vurdere eventuelle gebyrer og kostnader som kan legges til lånet. Noen refinansieringslån kan ha høye gebyrer som kan øke de totale kostnadene betydelig. En annen viktig huskeregel er å sørge for at du kun låner det beløpet du trenger, og ikke mer. Hvis du låner mer enn du trenger, kan det føre til høyere månedlige utbetalinger og økte kostnader over tid. Til slutt anbefaler vi at du vurderer nedbetalingstiden grundig. En lengre nedbetalingstid kan føre til lavere månedlige utbetalinger, men kan også føre til at du betaler mer i renter over tid.

Søk om refinansiering før problemene oppstår: Det er en god idé å søke om refinansiering før du begynner å slite med betalingsproblemer. Hvis du venter for lenge, kan det være vanskeligere å få refinansiering. Ved å vurdere disse faktorene nøye og søke råd fra en finansrådgiver eller en låneekspert som oss i ZeroFinans, kan du ta en informert beslutning om refinansiering av kredittkort og forbrukslån.

Spørsmål og svar om refinansiering

Her har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene vi får om refinansiering.


Kvalifisere jeg til å søke om refinansiering med sikkerhet?
Hvis du eier bolig eller kan stille med kausjonist, er du kvalifisert til å søke om refinansiering. For at søknaden skal godkjennes må andre kriterier som nok sikkerhet og tilstrekkelig inntekt være på plass. Send inn en søknad, vi hjelper deg gjennom hele prosessen.
Når får jeg svar på min søknad?
Når du søker gjennom ZeroFinans kan du forvente å få et svar ganske fort. Ofte kan du få svar innen samme dag som du søker og noen ganger kan til og med utbetaling skje samme dag som du søker. Hvis du søker om refinansiering med sikkerhet (omstartslån) kan du forvente svar innen samme dag, mens utbetalingen varierer alt fra 7-30 dager. Innsending av nødvendig dokumentasjon fortløpende reduserer utbetalingstiden betraktelig.
Hva kan jeg søke om?
Du kan søke om et nytt forbrukslån eller et refinansierings lån.
Begge lån kan søkes om mellom 10.000 – 500.000 kr.

Hvis du søker et nytt forbrukslån kan nedbetalingstid kun være inntil 5 år i følgende gjeldene lovverk.
Hva er refinansiering med sikkerhet?
Refinansiering med sikkerhet innebærer å ta opp et lån ved å gi en form for eiendel som sikkerhet for lånet. Ved å refinansiere med sikkerhet, kan låntakeren redusere sine månedlige utgifter og betale ned gjelden raskere enn ved å betale høye renter på flere ulike lån og kredittkort. Du kan søke selv med inkasso og betalingsanmerkninger.
Hvordan søker jeg gjennom ZeroFinans?
Du søker enkelt ved å fylle ut vårt elektroniske søknadsskjema. Når vi mottar søknaden tar vi oss av resten og sørger for at du får det beste lånetilbudet.
Hvordan søker jeg gjennom Zerofinans?
Du søker enkelt ved å fylle ut vårt elektroniske søknadsskjema.
Når vi mottar søknaden tar vi oss av resten og sørger for at du får det beste lånetilbudet.
Kan jeg nedbetale lånet når jeg ønsker?
Du kan når som helst innfri hele lånet uten noen form for gebyr eller ekstra kostnad.
Hva er fordelen med å bruke Zerofinans?
Det er mange fordeler ved å søke gjennom oss:

  Du fyller en lånesøkand som sendes til alle banker
  Vi kjenner alle bankene og hvordan de opererer
  Vi følger deg opp personlig om du trenger det
  Bedre betingelser
  Det er helt gratis for deg å søke gjennom oss